♥ Coaching

Herken je dit?

Je leeft in een verhaal, jouw verhaal en hetgeen dat ontbreekt ben jij zelf.

Zijn dit jouw vragen?

Waar ben ik, wie ben ik en wat wil ik ?

Hoe komt het dat ik nog niet daar ben waar ik wil zijn? Hoe komt het dat ik nog niet bent wie ik wil zijn?

Waarom ontbreek ik in mijn eigen verhaal?

Is dit wat jij voelt?

Je voelt een diep gevoel dat er meer is, dat er een diepere laag is, dat er een frequentie is waar jij je op af kunt stemmen een energie die wacht om te verbinden met jou, maar je kunt er net niet bij. Iets staat je in de weg om tot volledige bloei te komen. Iets houd je tegen om je te verbinden om je ware verhaal met de reden waarom jij hier bent. Je voelt de behoefte om uit je schulp te komen en te stralen.

Dan is het nu tijd om kennis te maken met de rode draad die door jouw leven loopt. Deze rode draad brengt jou in contact met jouw kracht. Deze kracht ga jij inzetten om jezelf weer terug te brengen in jouw verhaal. De rode draad, jouw kracht en jouw verhalen brengen jou naar jouw diepste verlangen. Naar wie jij werkelijk bent.

Leg het stukje op zijn plek, maak kennis met wie jij werkelijk bent en geef hiermee met mooiste cadeau aan jezelf. Be there and own it!

“Cindy werkt heel professioneel. Cindy is fijn om mee te praten en het gesprek heeft mij tot inzicht gebracht. Door dit gesprek ben ik heel consistent geworden, heb ik knopen doorgehakt dat voelde heel bevrijdend en ben ik meer in contact gebracht met wat ik wel wil. Ik zou Cindy zeker aanraden omdat ik het gevoel kreeg dat ze echt wilt helpen, ze bleef bij de kern en je voelt dat je in goede handen bent. Het gesprek was heel waardevol omdat ze je niet het gevoel geeft meer producten te moeten afnemen bij haar om tot de kern te komen.”