Soul coach


Voel jij je welkom?   Zie jij de schoonheid van jouw bestaan? Weet jij wie je echt bent?

Wat is jouw passie? Laat jij jouw waarheid horen?

Sta jij in verbinding met jouw wijsheid? Weet jij waarom je hier echt bent?

Herken je dit?

Je bent op zoek naar de diepere betekenis in jouw leven

Je voelt je rusteloos als je nadenkt over wat je echt wilt

Je komt niet in contact met wie je nu echt bent

Is dit wat jij wilt?

Auteur zijn van je eigen leven

Weten waarom jij hier echt bent

Weten wie je echt bent

 

Een soul coach neemt je mee op reis in jezelf, en laat je kennis maken met jouw ware authenticiteit. Dit helpt je bij jouw zoektocht naar de antwoorden op al je levensvragen en levenslessen. Je gaat leven in de waarheid van jouw bestaan. Leven vanuit je ware authenticiteit brengt een leven vol vreugde met zich mee. Je voelt je heel, in balans en ervaart een onuitputtelijke bron van liefde in jezelf.

Door middel van één op één gesprekken tijdens de sessie begeleid ik jou op ziels-, hart en hoofdniveau, hierdoor maak jij verbinding met alle lagen van jezelf. We kijken samen naar het verlangen achter je levensvragen en levenslessen en dit gaat verder dan alleen het geven van een goed advies. We kijken samen naar de groei van jouw ziel vanuit de psychologie van de zeven hoofdchakra’s

Iedereen wordt geboren met een gave dat is de reden waarom wij hier zijn. En die gave klopt in jou! Je ziel wil graag dat jij jouw gave ontdekt en ten volle gaat leven, dat is het verlangen van de ziel. Voel het kloppen van je gave, en hoor het zachte fluisteren van de ziel. Ze vraagt je om in jouw verhaal te gaan wonen. Laten we er samen naar luisteren.

Simply let it all unfold

“Cindy werkt heel professioneel. Cindy is fijn om mee te praten en het gesprek heeft mij tot inzicht gebracht. Door dit gesprek ben ik heel consistent geworden, heb ik knopen doorgehakt dat voelde heel bevrijdend en ben ik meer in contact gebracht met wat ik wel wil. Ik zou Cindy zeker aanraden omdat ik het gevoel kreeg dat ze echt wilt helpen, ze bleef bij de kern en je voelt dat je in goede handen bent. Het gesprek was heel waardevol omdat ze je niet het gevoel geeft meer producten te moeten afnemen bij haar om tot de kern te komen.”


 

Investering

Soul meeting (kennismaken) ter waarde van €50,-                Gratis

Volledige Sessie 1,5 uur                                                                 €75,-

Het ‘vijf voor viertje’                                                                        €300,-

(strippenkaart vijf sessies voor de prijs van vier)

Meld je hier aan voor een gratis coaching call twv €50,-

Aanmelden Soul Meeting

Wil je mij liever een email sturen met jou vragen? Dat kan hier