♥ Ervaringen


Monique:

“Reconnective Healing is een prachtige ervaring en maakt veel los…. ECHT LOS…….om zo weer vooruit te kunnen… en ik wil enthousiast mijn eigen ervaring delen. Het toelaten van diepere emoties die voorheen vast zaten en nu vanzelf (letterlijk) stromen. Geen weerstand en verzet meer. Vertrouwen , toelaten….en achterlaten.. zodat er ruimte ontstaat voor verlangens, nieuwe gevoelens etc. Gewoon wat zich aandient op dat moment. Cindy werkt op een hele natuurlijke, pure, rustige, persoonlijke en fijne manier. Van tevoren een gesprek gehad Cindy vraagt, vraagt door, luistert, voegt toe, komt snel tot de kern en zo heb ik inzicht in mijn vraag gekregen. Cindy zet mijn lijf, ziel en hart in verbinding met het universum, met de vraag “wat wil jij? gericht naar het nu en de toekomst ik heb door ons gesprek ware verbinding gemaakt met mijn verlangen. Ook het contact daarna is fijn en je krijgt bruikbare feedback. Ik zou dit iedereen gunnen om mee te maken en te voelen. Ik zou zeggen “gewoon DOEN “en ondergaan het is een prachtige ervaring! Blijf vooral zo puur als je nu bent Cindy….hier zit je kracht en healing naar de ander toe.”


Katia:

“Cindy is enthousiast en bevlogen. Het raakt me ook dat zij de krachttraining gratis aanbiedt. De speelsheid van de training trok me wel aan. Ik ben erachter gekomen dat ik echt een vrolijk leven verlang, er komt geen ‘moeten’ meer in voor. Daar wil ik naar gaan leven! Ik zou Cindy aanbevelen aan mensen die aan de slag willen met zichzelf. Haar enthousiasme is een belangrijke reden dat ik haar aanbeveel. Het geeft lichtheid. Cindy is door haar oordeelloze en open houding in staat iedereen te verwelkomen zoals die is, en je vanuit daar verder kan helpen.”


Risma:

“Cindy werkt heel professioneel. Cindy is fijn om mee te praten en het gesprek heeft mij tot inzicht gebracht. Door dit gesprek ben ik heel consistent geworden, heb ik knopen doorgehakt dat voelde heel bevrijdend en ben ik meer in contact gebracht met wat ik wel wil. Ik zou Cindy zeker aanraden omdat ik het gevoel kreeg dat ze echt wilt helpen, ze bleef bij de kern en je voelt dat je in goede handen bent. Het gesprek was heel waardevol omdat ze je niet het gevoel geeft meer producten te moeten afnemen bij haar om tot de kern te komen.”


Koen:

“Ik ervoer de ontmoetingen met Cindy als liefdevol en warm. Ik had eigenlijk geen ervaring met healings en wist ook niet dat een healing voor mij geschikt zou kunnen zijn. Sterker nog ik had er nog nooit van gehoord. Maar na de behandeling was ik gelijk pijnvrij in mijn schouder en elleboog iets wat ik al jaren niet meer ervaren had. Ik zou mensen zeker Reconnective Healing aanraden omdat er meer is dan reguliere ‘geneeswijze’. Ik vond het ook wel wat spannend, maar gewoon ‘doen’. Niet iets niet willen of durven omdat het onbekend is. Ik heb de healings bij Cindy als zeer prettig ervaren, ik zou haar zeker aanraden omdat ze heel ontspannen te werk gaat.”


Tammara:

“Cindy heeft een zachte, ongedwongen en open houding. Ik heb ontdekt dat ik geen doelen nodig heb om gelukkig te zijn, dat dit al een doel op zich is. Ik zou Cindy zeker aanraden, zelfinzicht kan geen kwaad en Cindy helpt je hiermee op een fijne manier, gewoon gaan Cindy is awesome. Bedankt voor de fijne training, super gezellige avond gehad en iets meegekregen om mee verder te gaan!”


Sofia:

“Ik had via facebook een gratis begeleidende meditatie gewonnen. Ik had helemaal geen ervaring met meditatie en daardoor vond ik het wel erg spannend omdat ik niet zo goed wist wat er van mij verwacht werd. Cindy bracht mij al snel tot ontspanning in mijn contact met haar. Ik mocht op de grond liggen in een voor mij ontspannen houding, ik voelde de overgave opkomen toen ik me mee liet meenemen door de rustgevende stem van Cindy. Mediteren is echt een aanrader voor als je altijd maar veel te druk bent. Dank je wel lieve Cindy.”


Kaatje:

“Ik ging erheen met een open blik, ik had er nog nooit van Reconnective Healing gehoord maar ik dacht als ik dit niet probeer weet ik het ook niet. Ik liep erg met mijzelf rond en ik wist niet goed waar ik mijn hulp moest zoeken. Mijn lichaam en geest waren erg uit balans, zo voelde ik dat. Ik ben gaan liggen op de massagetafel, heb mijn ogen dicht gedaan en liet het over mij heenkomen. Cindy gaat bij je langs, ze raakt je niet aan en je hoort haar soms heen en weer lopen. De volgende dag voelde ik mij steviger in mijn schoenen staan. Ik zou dit mijn vrienden en familie aanraden. Je hoeft niks te geloven in hemel en aarde en alles wat er tussen zit.”