Cindy


Vanuit een verdrietige en getraumatiseerde jeugd dat duister, verdriet en verwaarlozing kende ben ik gegroeid naar een vreugde-, en liefdevol leven als volwassenen. Geraakt door de kracht van liefde die wij bezitten, die jij bezit ben ik mijn gave en mijn ervaring gaan delen. Vanuit dankbaarheid ben ik mijn licht gaan schijnen voor zij die momenteel in de schermer staan zodat ook zij opnieuw contact maken met de kracht van liefde in zichzelf en dit laat gaan laten stralen.

Door middel van Soulcoaching help ik jou contact te maken met het verlangen achter jouw levenslessen, dit is namelijk het verlangen van je ziel. Het leven presenteert jou lessen om uit te groeien tot expert in de gave die momenteel al in jou woont. Deze lessen kunnen soms zwaar op je bord vallen. Je hoeft dit niet alleen te doen.

Ik luister met je mee naar het verlangen van je ziel en door middel van de chakra psychologie werken wij samen aan het chakra waarin jou gave ligt. Op deze manier word het jou duidelijk wie je bent en waarom jij hier bent, je krijgt een helder beeld op al jouw levenslessen en ziet hierin de rode draad. Het leven geeft je lessen zodat ook jij kunt uitgroeien tot een expert in jouw unieke gave.

Definitief NaliniCindy Mansens (1980)
Na een getraumatiseerde jeugd en op jonge leeftijd in overspannenheid en een depressie terecht te zijn gekomen, heeft zij een emotionele stormachtige wandeling gemaakt om vanuit de duisternis naar het licht te groeien. Door alle groeipijnen heen was zij vastbesloten zichzelf te ontwikkelen tot wie zij diep van binnen voelde wie zij was. Vanuit vastberadenheid het licht van liefde bij te schijnen tijdens jouw wandeling heeft zij de volgende opleidingen gedaan;

2009 SPW 3
2011 Holistische kinderyoga,
2012 DeugdenYoga
2014 Healing
2015 Soul Coaching

Momenteel is Cindy parttime werkzaam in de kinderopvang daarnaast heeft zij een praktijk voor Coaching en Healing. Elke week trekt Cindy gewapend met een grijper de natuur in om zwerafval te verzamelen, om zo de wereld schoner en mooier te maken.

“Mijn inspiratiebron is liefde. Mijn liefde voor natuur, dieren, moeder aarde, yoga, meditatie en lezen”