De sessie


Voor wie?

Reconnective Healing is eigenlijk voor iedereen geschikt. Iedereen die een healing wil ervaren zonder specifieke klachten kan met een Reconnective Healing sessie boeken. Maar Reconnective Healing is in het bijzonder geschikt voor:

Mensen die zich emotioneel uit balans voelen

Mensen met fysieke klachten

Diegenen die worstelen met hun zelfvertrouwen

“Reconnective Healing is een prachtige ervaring en maakt veel los…. ECHT LOS…….om zo weer vooruit te kunnen… en ik wil enthousiast mijn eigen ervaring delen. Het toelaten van diepere emoties die voorheen vast zaten en nu vanzelf (letterlijk) stromen. Geen weerstand en verzet meer. Vertrouwen , toelaten….en achterlaten.. zodat er ruimte ontstaat voor verlangens, nieuwe gevoelens etc. Gewoon wat zich aandient op dat moment. Cindy werkt op een hele natuurlijke, pure, rustige, persoonlijke en fijne manier. Van tevoren een gesprek gehad Cindy vraagt, vraagt door, luistert, voegt toe, komt snel tot de kern en zo heb ik inzicht in mijn vraag gekregen. Cindy zet mijn lijf, ziel en hart in verbinding met het universum, met de vraag “wat wil jij? gericht naar het nu en de toekomst ik heb door ons gesprek ware verbinding gemaakt met mijn verlangen. Ook het contact daarna is fijn en je krijgt bruikbare feedback. Ik zou dit iedereen gunnen om mee te maken en te voelen. Ik zou zeggen “gewoon DOEN “en ondergaan het is een prachtige ervaring!”

De Sessie

Een Reconnective Healing sessie is vaak een levensveranderende ervaring die het hele individu heelt. Het brengt balans/heelheid op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het is geen healing-techniek of energiewerk; Reconnective Healing is een natuurlijke staat van zijn en het verbindt je met de frequenties energie, licht en informatie. Je wordt één met de alomvattende energie uit ons Universum. In essentie ontstaat hier dan een ware healing, jouw healing. Een blokkade/storing wordt verwijderd die jou afgescheiden houdt van de perfectie van jouw goddelijke zelf en de verbinding met jouw ware essentie. Reconnective Healing stimuleert het zelfhelend vermogen van jouw lichaam en brengt deze terug in een optimale staat.

Tijdens de sessie ligt je gekleed op een massagetafel in een ontspannen en veilige omgeving. Mijn handen bewegen zich tijdens de sessie om jou heen. Een Reconnective Healing sessie is volledig hands off-werk. Bij een volledige sessie ligt je 45 minuten op de tafel en bij een inloopsessie lig je 20 minuten op de tafel.

Het mooie van Reconnective Healing is dat, omdat je verbonden bent met de frequenties, je healing niet stopt wanneer de sessie voorbij is zoals dat bij vele healing-technieken wel het geval is.

Tijdens de sessie is het mogelijk dat je zintuiglijke ervaringen op doet, het is daarom fijn om geen (zware) parfum te gebruiken. Dit is geen must maar een tip om jouw ervaring zo optimaal mogelijk mee te maken.

Na de sessie is er ruimte voor jou om even te blijven liggen of zitten, ik zal je een glas gezuiverd en gevitaliseerd water aanbieden. Als het goed voelt voor je kun je jouw ervaringen met mij delen.

Omdat Reconnective Healing het zelfhelend vermogen van jouw lichaam stimuleert en deze terug brengt naar een natuurlijke staat van zijn heb je aan 1 tot 3 sessies voldoende. Je hoeft niet keer op keer terug te komen voor een sessie.

Er is veel informatie over Reconnective Healing® te vinden op het internet, in boeken of bij een practitioner. Ik denk dat ervaring de fijnste manier is om te ontdekken wat Reconnective Healing® voor jou is. Laat je verrassen door het zelfhelend vermogen van jouw eigen lichaam en boek jouw welverdiende healing.


Investering

Kennismakingssessie* á 30 minuten                                              €20,- 

Inloopsessie** á 30 minuten                                                           €30,-

Volledige sessie á 1 uur                                                                     €70,-

 

* Uiteraard kun je eenmaal gebruik maken van de kennismakingsessie, daarna kun je een volledige sessie boeken of je aanmelden voor een  inloopsessie. Tijdens deze sessie vertel ik kort over Reconnective Healing en de werkwijze, vervolgens mag je de frequenties zelf gaan ervaren door plaats te nemen op de tafel.

** Elke laatste donderdag van de maand is er een inloop van 10:00 – 14:00 uur bij Praktijk Nalini. De investering van €30,- geldt ook alleen op de laatste donderdag van de maand. Voor de inloop is een aanmelding wenselijk omdat ik tijdens de sessie de deurbel uitschakel omdat dit tijdens een sessie als storend ervaren kan worden voor degene op de tafel.

Naam:*

Email:*

Geef aan op welke dag en tijd jij jouw welverdiende healing wilt in plannen!*
Wil je mij liever een email sturen met jou vragen? Dat kan hier