Reconnective Healing


 Reconnectie met jezelf

Voel jij je vaak moe en lusteloos?

Heb je last van fysieke pijn?

Ervaar jij emotioneel een disbalans?

Een Reconnective Healing sessie kan hier een definitieve uitkomst bieden!

 

Het trillingsniveau van onze persoonlijke energie kan door de alledaagse beslommeringen laag zijn. Lager dan prettig voelt. Er kunnen als gevolg van de lage trilling blokkades ontstaan in jou. Denk bij blokkades niet alleen aan fysieke klachten, maar ook aan emotionele en mentale klachten. Door het trillingsniveau te verhogen worden blokkades opgeheven en ontstaat er heling.

Je klachten verminderen of verdwijnen, je voelt je rustiger, helderder, meer in balans en vol levenslust. Je kunt weer contact maken met je intuïtie zodat je makkelijker mee stroomt met het leven, vanuit je hart keuzes maakt en weet welke kant je op wandelt. Je ervaart meer zachtheid en vriendelijkheid. Je komt weer in contact met je ware zelf, je ware essentie, en dat voelt vertrouwd, rustig, heel, veilig en liefdevol.

Zelfheling door Reconnective Healing

De frequenties komen van een intelligente bron, die wij het Universum noemen. Deze frequenties hebben een interactie met jouw energetisch veld en daar vanuit vindt heling plaats. Door de verbinding met de frequenties wordt het zelfhelend vermogen van jouw lichaam optimaal gestimuleerd, zo wordt de heling ook jouw heling. Op deze manier vindt de heling plaats daar waar het nodig is en daar waar het de bedoeling is om te helen.

Reconnective Healing verdiept de realtie met jezelf, is een boost voor ontwikkeling en zet je in het licht van jouw authenticiteit

De essentie van Reconnective Healing

Reconnective Healing is geen behandeling of therapie; het is veel meer. De frequenties energie, licht en informatie bieden jou de mogelijkheid meer in balans te komen. Het brengt je op een hoger niveau en in een diepere verbinding met jezelf. Door deze verbinding ervaren we fysieke genezingen, maar Reconnective Healing is veel meer dan fysiek genezen; het helpt je in balans te komen met jezelf als totaal, en liefde te ervaren in de puurste vorm.

Door het contact te leggen met jouw ware essentie krijg je de mogelijkheid jouw naar jouw potenties te gaan leven. Het pad, het leven, het doel van waarom jij hier bent.

Benieuwd geworden naar een Reconnective Healing sessie? Kijk hier

Investering

Kennismakingssessie* á 30 minuten                                              €20,- 

Inloopsessie** á 30 minuten                                                            €30,-

Volledige sessie á 1 uur                                                                      €70,-

* Uiteraard kun je eenmaal gebruik maken van de kennismakingsessie, daarna kun je een volledige sessie boeken of je aanmelden voor een  inloopsessie. Tijdens deze sessie vertel ik kort over Reconnective Healing en de werkwijze, vervolgens mag je de frequenties zelf gaan ervaren door plaats te nemen op de tafel.

** Elke laatste donderdag van de maand is er een inloop van 10:00 – 14:00 uur bij Praktijk Nalini. De investering van €30,- geldt ook alleen op de laatste donderdag van de maand. Voor de inloop is een aanmelding wenselijk omdat ik tijdens de sessie de deurbel uitschakel omdat dit tijdens een sessie als storend ervaren kan worden voor degene op de tafel.

Naam:*

Email:*

Geef aan op welke dag en tijd jij jouw welverdiende healing wilt in plannen!*